Pitboel Theater - Pitpop op zaterdag 7 september

04 sep 2019, 13:12 Nieuws
pitboel rebels
Op zaterdag 7 september om 20:00 uur staat de eerste muziekavond van het nieuwe seizoen bij Theater">Pitboel Theater op het programma.
De volgende artiesten treden voor u op:
Martin Sillen is de muzikale liefdesbaby van Jop Ostendorf. Het is een uit de hand gelopen soloproject. Hij moest de studio uit, podia op, de wereld in. Ostendorf vond Erik Steegh (basgitaar), Luc van den Brink (basgitaar) en Dinand Claessens (drums) en deed mee aan de talentenwedstrijd Nu of Nooit. Ostendorf werd muzikant van de avond en werd gecomplimenteerd met zijn ‘goede songs’ en ‘catchy liedjes’.
Rebels From Paradise - deze "Rebels" spelen muziek voor jong publiek, maar hebben ook genoeg klassiekers tot hun beschikking die ook wat minder jong publiek kan waarderen. Wat toch echter op nummer één staat bij de band is de sfeer, of zij nu voor twee man of een flink aantal spelen, er wordt altijd geprobeerd er een leuk optreden van te maken!
Daddy Unchained- een rock/grungeband uit Maastricht die indruk maakte op Podiumvrees en speelde op Stampei een festival Roermond. Het opvallende is dat ze veel instrumentale, energieke rock maken. Daddy Unchained en hun "energy" kunnen menigeen doen verrassen.
Flyheart is een singer songwriter duo. Gitarist Garry Capel is bekend van Exit 31, Circus Mayhem en Kiss The Sun. Hij vormt samen met zijn geliefde Daisy Manz het duo en ze maken samen een belevingsgerichte ervaring met sfeer, puur en recht van uit het hart.
Entree: €5,00
Meer informatie: www.pitboeltheater.nl