Pitpop bij Pitboel

03 nov 2019, 19:07 Nieuws
days of the soyuz sg nieuws
Op zaterdagavond 9 november kunt u vanaf 20:00 uur weer getuige zijn van een onderhoudende avond popmuziek in de intieme zaal van het Pitboel Theater. Met op deze avond:
Jerry Husk- Weerter band met eigen repertoire, bestaande uit Jeroen Looijen, Eloy Moonen, Tom Bormans & Stijn Peeters. Voortbordurend op de recente release van de eerste EP ‘HUSK I’ (release 22 maart 2019) presenteert Jerry Husk zijn eigen stijltje binnen de altrockscene. Geïnspireerd door bands als Biffy Clyro en Nothing But Thieves staat het nieuwe powerkwartet Jerry Husk garant voor een avond flink gas geven.
Days of the Soyuz- een muzikaal en visueel project van vier veteranen uit de Limburg/Brabantse muziekscene. Het project werd geïnitieerd in april 2018 en werd al snel getipt door Roadburn-opperhoofd Walter Hoeijmakers op social media. De band speelt een mix van space-, kraut, en progrock tegen een achtergrond van film- en animatiemateriaal uit voornamelijk de vroege ruimtevaart.
Gegenschein– meer dan je kunt horen! - Het project Gegenschein is in 2013 gecreëerd door William MacVaine en Henk Bril als een audiovisueel project. Na korte tijd bundelde Rob Hotje de krachten. Gegenschein is gevestigd in Sittard, Nederland. HQ is ARSIS (“A Roof Somewhere In Sittard”), eigendom van William. Project Gegenschein levert muziek die zonder twijfel de creatieve kwaliteiten van William (componist), Rob (leadzanger) en Henk (teksten, ondersteunende zang) bewijst.