Politie houdt man aan in Stein in onderzoek naar straatroof

12 okt 2022, 11:10 Nieuws
uithangbord politie sittard
Dinsdagochtend heeft de politie in Stein een 29-jarige man aangehouden die wordt verdacht van het medeplegen van een straatroof, die eind augustus in Meerssen plaatsvond.
De verdachte heeft geen vaste woon- of verblijfplaats. De politie is nog op zoek naar de tweede verdachte.
In de nacht van zaterdag 20 op zondag 21 augustus werd een 48-jarige man van zijn horloge beroofd. De twee verdachten kregen het slachtoffer al eerder in het vizier op het station in Valkenburg. Ze volgden het slachtoffer op zijn treinreis naar Meerssen en beroofden hem daar van zijn horloge.
Beide verdachten zijn goed vastgelegd op beeld. Vorige week dinsdag werd dan ook via een SpeurMee-video beeldmateriaal van de verdachten vrijgegeven. Kijkers van de video werden opgeroepen informatie over de identiteit van de verdachten te delen met de politie. Mede daardoor kon dinsdagmorgen één van de verdachten worden opgepakt.
De politie doet nog onderzoek naar de andere verdachte. Beeld van hem is nog altijd hier terug te vinden. Heeft u meer informatie over de verblijfplaats van deze man? Neem dan contact op via 08006070 of deel informatie anoniem via 08007000 (Meld Misdaad Anoniem).