Politie vraagt aandacht voor 2 vermissingen

26 okt 2020, 17:05 Nieuws
politie uithangbord sittard anke hendrix
De politie vraagt op internet aandacht voor twee afzonderlijke vermissingen. In de ene zaak betreft het een bejaarde man uit Cadier en Keer en in de andere een meisje uit Berghem.



Jef Vaessen uit Cadier en Keer

De 83-jarige Jef Vaessen uit Cadier en Keer heeft op 22 oktober in de middaguren zijn woning met zijn fiets verlaten. De vermiste is diezelfde dag omstreeks 14:53 uur voor het laatst gezien op zijn fiets op de Dorpsstraat in Cadier en Keer. Hij reed toen richting Gronsveld. Nadien is van de vermiste niets meer vernomen.
De vermiste Jef Vaessen maakt gebruik van een elektrische fiets, damesmodel, merk Gazelle, type Chamonix T10 Hybrid M, kleur zwart/grijs. Signalement: man, blank, 1m83, normaal postuur, donkerbruine ogen, grijs haar, kalend, brildragend, grijze jas, donkere broek en donkere schoenen. Heeft u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070, via 0881688105, of via het online tipformulier .

Celine van Es

De 15-jarige Celine is sinds 23 oktober 2020 vermist uit Berghem (bij Oss). Er zijn ernstige zorgen om haar welzijn. Zij is het laatst gezien op de Schoolstraat in Berghem. Waar Celine heen is gegaan en hoe zij zich verplaatst is onbekend. Celine is te herkennen aan het volgende signalement: vrouw, 1m65, blank, blond haar (in staart of knot), grijs/groene ogen, zwarte jas (heupmodel; glad jack met capuchon gouden voering; op borsthoogte een gouden streep over de breedte; Coolcat). Celine had toen zij voor het laatst gezien werd een camouflagelegging aan (grijs, wit en zwart van kleur) en droeg zwarte sportschoenen.
Update: Céline is woensdag 28 oktober ongedeerd teruggevonden.
Hebt u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0889631304, via e-mail of gebruik het online tipformulier .