Provinciaal Symposium Diversiteit op de werkvloer

10 apr 2022, 15:05 Nieuws
gouvernement maastricht
De Provincie Limburg organiseert op donderdagmiddag 19 mei 2022 van 14:00 tot 18:00 uur een symposium over diversiteit op de werkvloer.
De Provincie ziet de meerwaarde van diversiteit en inclusie in de eigen organisatie en brengt deze meerwaarde graag onder de aandacht van andere werkgevers en organisaties. Samen met het Netwerk Diversiteit, het Provinciaal Platform Diversiteit Limburg, Stichting Meer Kleur en Kwaliteit en Diversiteit in Bedrijf van de Sociaal-Economische Raad, organiseert de Provincie op 19 mei aanstaande in het Gouvernement een symposium over diversiteit op de werkvloer.
Alle organisaties die werk (willen) maken van diversiteit op de werkvloer zijn uitgenodigd voor het Provinciaal Symposium Diversiteit op de Werkvloer.
Tijdens het symposium spreken experts, ervaringsdeskundigen en bedrijven over concrete praktijkvoorbeelden. Zij schenken aandacht aan zowel knelpunten als ‘best practices’ en bieden deelnemers concrete handvatten om zelf aan de slag te gaan met diversiteit op de werkvloer. Het symposium is interactief van opzet inclusief spelelementen, mini-workshops, humorvolle elementen, virtual reality brillen en biedt de gelegenheid om het gesprek met elkaar aan te gaan.