Rob Schormans nieuwe leider VVD Sittard-Geleen

03 jul 2016, 17:04 Nieuws
vvd nieuwe fractievoorzitter rob schormans
Op vrijdag 1 juli 2016 hebben de leden van de VVD Sittard-Geleen de heer Rob Schormans gekozen als politiek leider van de liberalen in Sittard-Geleen.
Tijdens een drukbezochte Algemene Ledenvergadering spraken de leden van de VVD hun vertrouwen uit in de 37-jarige Rob Schormans uit Born.
Schormans gaat leiding geven aan een gemotiveerde en (deels) vernieuwde fractie die zich klaarmaakt voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018.
Zowel in 2010 alsook in 2014 deed Schormans mee aan de gemeenteraadsverkiezingen. Namens de VVD onderhandelde hij mee in het licht van coalitievorming en bovendien heeft Schormans enige tijd het coalitieoverleg in Sittard-Geleen voorgezeten.
"Gezien zijn jarenlange betrokkenheid bij de VVD Sittard-Geleen, zijn uitgesproken liberale waarden en ruime ervaring in seniormanagementposities heeft Schormans alle capaciteiten in huis om in de komende jaren een boegbeeld te zijn voor de partij," meldt de lokale afdeling van de VVD over haar nieuwe fractievoorzitter in een persbericht.