Ruitersdijk tussen Schipperskerk en Illikhoven dicht van 5-9 december

29 nov 2016, 17:22 Nieuws
ontgrinding grensmaas consortium tussen schipperskerk en illikhoven
De Ruitersdijk tussen Schipperskerk en Illikhoven is van maandag 5 tot en met vrijdag 9 december afgesloten voor verkeer.
In die week wordt een ongelijkvloerse kruising met onderdoorgang voor fietsverkeer aangelegd ter hoogte van de zuidelijke geluidswal bij Schipperskerk. Dat gebeurt in het kader van de uitvoering van het project Grensmaas in Trierveld en Koeweide door, waarin grindwinning, hoogwaterbescherming en natuurontwikkeling samenvallen.
Voor het vrachtverkeer dat straks zand en grind uit Nattenhoven en Grevenbicht gaat vervoeren wordt een geasfalteerde werkweg aangelegd die de Ruitersdijk kruist. Op dat punt wordt een ongelijkvloerse kruising met onderdoorgang voor fietsers aangelegd, zodat die straks veilig en ongehinderd de Ruitersdijk kunnen blijven gebruiken.
Fietsverkeer dat van de Ruitersdijk gebruik maakt, wordt van 5 tot en met 9 december omgeleid via de Parallelweg, de Ruitersbaan en/of Illikhoven. De omleidingsroute wordt aangegeven met borden.
Voor eventuele vragen of opmerkingen kunt u tijdens kantooruren bellen naar ConsortiumGrensmaas via de gratis informatielijn: 0800-6227 777 of 046- 481 99 30.