SBS6 bij Volkscafé van Dave Ensberg-Kleijkers

13 mrt 2015, 00:41 Nieuws
unr3n3vn335cuqixui4l334yp hotel merici 16 9
Er is een kandidaat voor de Provinciale Statenverkiezingen op 18 maart aanstaande die er steeds opnieuw weer uit weet te springen met acties die de aandacht op hem vestigen: Dave Ensberg-Kleijkers wil namens het CDA een zetel winnen in Provinciale Staten.
Als choco-prins carnaval liep hij mee in carnavalsoptochten en werd hij gevolgd door Hart van Nederland, hij liet een rap over Limburg maken en kwam met een verkiezingsapp waarmee mensen hem rechtstreeks vragen kunnen stellen en waarmee hij zelf meningen kan peilen. Aanstaande zondag 15 maart organiseert Ensberg een volkscafé in hotel Merici, waar mensen met hem in gesprek en in discussie kunnen gaan.
Tijdens dat volkscafé is er muziek van René Haustermans en rapper Michaël Gabriël. Het Limburgse Tweede Kamerlid Martijn van Helvert treedt op als dagvoorzitter. Arnold Vanderlyde verzorgt de inleiding van het programma, dat om 11:00 uur begint. En ook nu is Hart van Nederland weer present om opnames te maken voor de uitzending van zondagavond.