Schouwburg opent seizoen met veel tamtam

07 sep 2015, 22:23 Nieuws
drums united
Schouwburg De Domijnen in Sittard-Geleen start het theaterseizoen op vrijdag 18 september om 20:00 uur met spectaculair drum- en percussiegeweld door zes top-percussionisten geleid door de drummershand van veelvoudig prijs- en pollwinnaar Lucas van Merwijk. En na afloop kunt u meeswingen met Gianna Tam en haar eigen band.
Om het begin van het seizoen met veel gasten te kunnen vieren is er een speciale toegangsprijs van € 5,00.
Kaarten zijn verkrijgbaar via www.dedomijnen.nl/podium.
Drums United
Virtuoos en afwisselend percussiespel door Drums United wordt in het programma Worldbeat ondersteund door dans, zang en DJ loops, dit alles met flink wat humor en het voor de groep zo kenmerkende aanstekelijke spelplezier. Het internationale concept van Drums United slaat overal ter wereld aan en de groep toert dan ook grote delen van het jaar intensief door de VS, Canada, Zuid-Amerika, Azië en Europa.
Het optreden van Drums United in Schouwburg De Domijnen is het enige optreden van de groep in de Limburgse theaters dit theaterseizoen.
De pers over Drums United: "De percussietrein dendert in volle vaart over je heen met af en toe een verstild moment, soms een lach en soms feestelijke publieksparticipatie: Drums United heeft het allemaal in de vingers!" ( De Slagwerkkrant)
Seizoensopening met Drums United - Gianna Tam & Band
Schouwburg De Domijnen
Vrijdag 18 september 20:00 uur
Prijs: € 5,00