Slagwerkers Concordia Obbicht Nederlands kampioen!

21 jun 2023, 14:00 Nieuws
solisten slagwerkers concordia obbicht
Op zaterdag 10 juni namen vier jeugdige (slagwerk)solisten van Concordia Obbicht (succesvol) deel aan het Nederlands Kampioenschap voor solisten te Maarheeze.
Mads Croes behaalde in de vijfde divisie op kleine trom 92 punten, Pien Claessen op in de vierde divisie (mallets) 92 punten, Lynn Croes in de derde divisie 91 punten (mallets) en Niek Nafzger behaalde in de tweede divisie (mallets) 92 punten. Met deze geweldige uitslagen lieten de vier solisten de concurrentie achter zich en werden allen Nederlands Kampioen. Een dikke proficiat aan solisten en docent Etienne Houben is dan ook meer op zijn plaats!
De Nederlandse titels van de slagwerkers vielen in het weekend dat voor Concordia sowieso een feestelijk (kampioens)tintje kende. Vrijdag 9 juni vierde Harmonieorkest Concordia Obbicht groots haar deelname aan de voorjaarsconcours, dat destijds werd beoordeeld met een dikke eerste prijs met lof der jury (94,25 pt.) en waar tot de dag van vandaag in alle opzichten met veel trots op teruggekeken kan worden. Tijdens een zonovergoten en tevens drukbezochte receptie konden
vrienden, familie, verenigingen en alle andere bezoekers een welgemeende felicitatie overbrengen alvorens aansluitend gezamenlijk het glas te heffen en te genieten van een gezellige afterparty.