Grote sportdag voor de schooljeugd in Bosspark Sittard

09 jun 2017, 8:49 Nieuws
sportdag ecsplote sprint 5
Op zaterdag 8 juli wordt in het Bosspark aan de Bachstraat in Sittard een leuke sportdag georganiseerd voor de schoolgaande jeugd.
Die dag kunnen kinderen uit groep 3 tot en met 8 van het basisonderwijs meedoen aan verschillende clinics. Ook voor de allerkleinsten zijn er activiteiten georganiseerd en er staat een springkussen.
Het programma begint om 13:30 uur en duurt tot 17:30 uur. Wil je meedoen? Geef je dan vóór 5 juli op via www.ecsplore.nl . Houd ook deze Bosspark Facebookpagina in de gaten voor nieuws.

Vrijwilligers gezocht

Dit sportieve evenement vindt dit jaar voor de eerste keer plaats en heeft nu al tot veel enthousiasme onder de kinderen van de basisscholen geleid. Daarnaast hebben zich al verschillende sponsoren aangemeld die het evenement graag willen ondersteunen. De organisatie verwacht dan ook zeer veel belangstelling voor de sportdag en is daarom op zoek naar vrijwilligers die willen meehelpen om deze dag tot een succes te maken. Belangstellenden kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen aan Colla Breuers . Geef daarin aan wat je graag zou willen doen.

Geen zin om te doen maar wel zin om te denken?

Meldt je dan nu aan voor hetjeugdcommissie van het Bosspark.De activiteitencommissie van het Bosspark zoektjongeren van 14 tot en met 21 jaardie voor de jeugd nieuwe activiteiten willen ontwikkelen op het Bosspark. Deze jeugdcommissie krijgt bovendien een mandaat om een jeugdbeleid voor het Bosspark op te zetten. Alles kan, niets is te gek, de activiteitencommissie draagt de verantwoordelijkheid en zal de jeugdcommissie begeleiden en coachen. Hoe meer het vertrouwen groeit, hoe meer zelfstandigheid de jeugdcommissie krijgt. De tijd die je erin wilt steken bepaal je zelf.
Enthousiast geworden of wil je meer informatie ontvangen? Stuur dan een email naar [email protected] .