Stichting De Laammaekesj presenteert Zitterd Sjittert - 2024

01 mrt , 18:00 Nieuws
zitterd sjittert 1
Na meerdere uitverkochte voorstellingen in 2022 en 2023 staat dit jaar Zitterd Sjittert voor het derde opeenvolgende jaar op de agenda.
Zitterd Sjittert is een muzikaal spektakel waar Sittardse artiesten en muzikanten hun favoriete liedjes voor u brengen. Dit kunnen bestaande liedjes zijn, maar dan in een ander jasje gestoken, eigen liedjes, dan wel bekende melodieën waar eigen teksten op gemaakt zijn. Allemaal in ‘t dialect gezongen, veelal richtig Zittesj, aangevuld met andere mooie solonummers en verassende duetten.
Muzikale voorstellingen voor jong en oud. Die wil je toch zeker niet missen?
Onder andere Esther van Cleef, Cyrille Niël, Paul Ruigt, Marc Courage en Saskia Steuns zingen op deze avond hun favoriete nummers in ‘t Sittards dialect en onder begeleiding van de Zitterd Sjittert huisband. Dat wordt een middag of avond genieten van alom bekende Sittardstalige klassiekers, maar ook van wereldhits met teksten in ’t Zittesj plat. Nicole Schurgers verzorgt de presentatie van Zitterd Sjittert.
Zitterd Sjittert wordt dit jaar gehouden op zaterdag 20 april in De Vief Heringe aan de Molenweg in Sittard. Op die dag zijn er twee voorstellingen:
  • 14:00 uur matineevoorstelling (zaal open vanaf 13:00 uur)
  • 20:30 uur avondvoorstelling (zaal open vanaf 19:30 uur)
Toegangskaarten voor Zitterd Sjittert kosten €22,50per persoon (exclusief €1 servicekosten). De entreeprijs is inclusief een welkomstdrankje en iets lekkers te knabbelen op de tafels.
zitterd sjittert 2