Stichting Neet te Redde organiseert groot feest in Obbicht

25 apr 2022, 14:05 Nieuws
neet te aovend in obbicht
Van vrijdag 17 tot en met zondag 19 juni (2022) verandert de Markt in Obbicht opnieuw in het absolute centrum van verbondenheid en saamhorigheid.
Stichting Neet te Redde presenteert dan voor de tweede keer het evenement Verenigt in de Kern, een evenement waarbij het Stichtingsbestuur eigenlijk maar één doel voor ogen heeft; het (juist nu!) op een plezierige manier verbinden van mensen van álle leeftijdscategorieën. En daarom wordt groots uitgepakt.
Op vrijdagavond wordt het feestpaviljoen helemaal omgetoverd in een interlokaal toneel, waarbij semiprofs (en/of simpelweg amateurs) uit diverse kernen, dorpen en steden hun zangtalent ten gehore kunnen brengen tijdens de eerste editie van het Neet te (Eurovisie) Kernenfestival. De avond staat bol van het amusement en wordt muzikaal omlijst door DJ Nando. De toegang is gratis.
Zaterdagavond vindt de tweede editie van de roemrijke ‘Neet te Aovend’ plaats met optredens van bekende Limburgse artiesten als Frans Theunisz, De Knöppele, Spik & Span, Beppie Kraft, Marleen Rutten en Big Benny. Kaarten voor deze feestelijke zomeravond kunt u bestellen via www.neetteredde.nl . Wees er snel bij, want vol = vol.
Zondag, na afloop van de sacramentsprocessie, is de traditionele (zomer)kermiszondag. Entree is gratis, amusement voor de allerjongsten is aanwezig en voor de muzikale omlijsting zorgen onder andere Thijs Olijve, Zoes en DJ Kevin Somers.