Successen voor dansers Dansstudio Rick Schmitz (DsRS) Geleen

26 aug , 14:00 Nieuws
dansschool rik schmitz geleen in blackpool
Dansstudio Rick Schmitz uit Geleen behaalde maar liefst 4 finale plaatsen op de Wereldkampioenschappen Streetdance 2024
De dansschool wist zich met 24 dansers te kwalificeren voor de Wereldkampioenschappen Streetdance in Blackpool.
Hier haalden het team Blaze en de solisten Fajah Tersemas en Kaoutar De Vries de finale waardoor ze bij de top 10 van de wereld horen in de categorie Novice/Intermediate
Kaoutar De Vries en Britt Erkens behaalde met hun duo de top 5.
Dansstudio Rick Schmitz staat bekend als een allround dansschool met een ruim aanbod aan reguliere lessen, maar is sinds 3 jaar ook weer actief op wedstrijdgebied. En met succes!
De dansers werden eerder Nederlands, Belgisch en Europees kampioen en wisten voor het tweede jaar op rij de finales te bereiken van de Wereldkampioenschappen.
De dansers blijven ieder jaar groeien in niveau en zullen komend seizoen met 6 teams en diverse solo's en duo's deelnemen aan de landelijke kwalificatiewedstrijden voor het NK, EK en WK 2025
De DsRS crew is enorm trots op de prestaties van alle wedstrijddansers. Vooral het plezier dat iedereen heeft en hoe de dansers zich ieder seizoen opnieuw ontwikkelen als danser en als persoon is bewonderenswaardig. “Als het harde werken door de jury ook nog eens wordt beloond , is dat helemaal geweldig” aldus Rick Schmitz.
Op 7 september organiseert de dansschool een familiedag met diverse activiteiten voor jong en oud. Uiteraard met optredens van het wedstrijdteam.