Succesvolle seniorenzitting Zonnebloem en Marotte

15 feb 2019, 17:00 Nieuws
seniorenzitting buhne
Woensdagmiddag 13 februari werden meer dan 750 gasten verwelkomd in de uitverkochte schouwburg De Domijnen in Sittard voor de jaarlijkse seniorenzitting.
Het in de aanloop naar carnaval terugkerende evenement voor de ouderen in Sittard en omstreken werd dit jaar voor de tiende keer georganiseerd door De Zonnebloem in samenwerking met stadscarnavalsvereniging De Marotte Zitterd.
Alle gasten werden persoonlijk begroet door Grootvorst Harie I en Prins Rob I. wederom een sprankelend programma samengesteld.
Organisatie en bezoekers kunnen terugkijken op een zeer succesvolle middag, waaraan werd meegewerkt door leerlingen van de Sjtadssjool, die het kènjerleidje
van De Marotte zongen, brokkenpiloot Jan Geraedts, Frans Theunisz, Veier-G, Wiel Vinken, Paul Jean Jessen, Jan van Daal, René Haustermans, duo Sjtóm Toeval en Beppie Kraft. In de pauze werden de gasten getrakteerd op een gratis consumptie en na afloop van de zitting gaf de Nonnevotteclub alle aanwezigen een lekkere nonnevot mee naar huis.
Bestuur en vrijwilligers van De Zonnebloem werden door de Marotte bedankt voor hun jarenlange inzet en de fijne samenwerking om deze speciale seniorenzitting mogelijk te maken. Namens het bestuur en vrijwilligers mocht Ruud de Pree de jaarorde van de Marotte in ontvangst nemen.
Met veel enthousiasme wordt alweer uitgekeken naar de elfde seniorenzitting in 2020. Ook dan zal er zeker weer een heel verassend en bijzonder programma worden samengesteld.