Testen voor toegang in Geleen bij Cliniclab Diagnostics

04 nov 2021, 20:20 Nieuws
Wie op stap wil in Geleen en niet is gevaccineerd, kan zich vanaf vrijdag 5 november ook laten testen aan de Groenstraat 4A in het centrum.
Voorheen heeft hier al eens een teststraat gezeten, Cliniclab Diagnostics is echter een nieuwe onderneming.
ClinicLab Diagnostics ondersteunt bedrijven en particulieren bij het testen op het coronavirus. Het bedrijf test razendsnel en deskundig op COVID-19, onder leiding van van toezichthoudende artsen. Of dat nou de (speeksel)PCR-test, de antigeensneltest of de serologische test is: bij ClinicLab kun je ervan op aan dat het professioneel en betrouwbaar gebeurt.
Dit wordt de tweede teststraat in Geleen waar getest kan worden voor toegang. Door de verscherpte maatregelen wordt er verwacht dat de drukte zal toenemen op de testlocaties. Door een tweede locatie zal er spreiding ontstaan waardoor mensen minder lang hoeven te wachten.
De nieuwe locatie in het centrum zorgt ervoor dat, ook mensen die spontaan besluiten een hapje te gaan en geen coronatoegangsbewijs hebben, hier terecht kunnen om zich te laten testen. De uitslag is binnen 15 minuten bekend.
Heb je geen vaccinatiebewijs, herstelbewijs of geldig DCC (reiziger binnen de EU), laat je dan binnen 24 uur maar uiterlijk 2 uur voor de activiteit of het evenement gratis testen bij ClinicLab Diagnostics. Een afspraak kan gemaakt worden op www.testenvoortoegang.org .