Tiendaagse concertreis harmonie Sint Joseph Sittard

11 apr 2018, 15:17 Nieuws
harmonie sint joseph arjan krijntjes 2016 theaterconcert
Op vrijdag 27 april vertrekt harmonie Sint Joseph met ruim 70 muzikanten op een tiendaagse internationale concertreis naar Estland en Letland.
Verdeeld over zes dagen verzorgt de harmonie in totaal zeven optredens, waarvan zes in Estland en een laatste concert in Riga, de hoofdstad van Letland.
  • zaterdag 28 april - serenade in Kuressaare
  • zondag 29 april - concert in Kuressaare, samen met het stadsorkest
  • maandag 30 april - concert in Viljandi, samen met Viljandi Youth Symphony orkest en koor
  • dinsdag 1 mei - ochtendparade in Viljandi met marsmuziek en 's avonds een concert in Avinurme, samen met een lokaal blaasorkest
  • donderdag 3 mei - schoolconcert in Suure Jaani
  • zaterdag 5 mei - concert in Riga, samen met Latvian University wind orchestra
Het is niet de eerste keer dat het Sittardse muziekkorps een verre concertreis maakt. In 2013 ondernam het harmonieorkest een tiendaagse concertreis naar China.
Op dinsdag 24 april houdt harmonie Sint Joseph in het Forum een uitzwaaiconcert voor familie en vrienden en voor muzikanten die de reis niet mee kunnen maken, kortom voor iedereen die de harmonie een succesvolle reis en behouden thuiskomst wil wensen. De harmonie speelt dan het repertoire dat zij ook in Estland en Letland ten gehore zal brengen en er wordt iets verteld over de te bezoeken landen en het reis- en concertprogramma.