Toertocht Orgaandonatie door het Limburgse Heuvelland

25 jan 2018, 18:26 Nieuws
toertocht orgaandonatie 2015
Op zaterdag 21 april aanstaande wordt voor de negende keer de Toertocht Orgaandonatie gehouden. De tocht start en eindigt bij Sportschool Reuvers in Munstergeleen.
De 100 kilometer lange toertocht voert door een deel van het Limburgse Heuvelland en heeft als doel het belang van Orgaandonatie onder ieders aandacht te brengen. Want dankzij orgaandonatie krijgen mensen weer toekomst.
Deelnemers worden op 21 april om 10:30 uur verwacht aan de Gerardusstraat 1 in Munstergeleen. Kleedlokaal en douches van Sportschool Reuvers staan ter beschikking van de deelnemers. Na het verstrekken van informatie over de tocht en het maken van een groepsfoto wordt om 11:00 uur vertrokken.
Er zijn twee voorrijders voor de groep die een tempo aanhouden van circa 25 kilometer per uur. Omwille van de verkeersveiligheid wordt de groep begeleid door motards. Deelname aan de tocht is op eigen risico.
Na ongeveer 45 kilometer wordt gepauzeerd in het gemeentehuis van Kerkrade, waar de wethouder van sport de deelnemers welkom zal heten en waar koffie, vlaai en frisdrank klaar staan, aangeboden door de gemeente Kerkrade.
Aan de deelnemers wordt bij de start een vrijwillige bijdrage gevraagd. Meld u op tijd aan, want het aantal deelnemers is beperkt tot maximaal 100.
» aanmelden middels een e-mail aan [email protected]