Toko Bopp blijft aan de weg timmeren

30 aug 2017, 11:22 Nieuws
toko bopp geleen
De in januari van dit jaar tot 's lands beste toko uitgeroepen Toko Bopp in Geleen gaat binnenkort verhuizen naar een groter pand.
Vaste klanten - en dat zijn er heel wat - vinden deze top-toko dan terug schuin aan de overkant, dus nog steeds op de Annastraat in Geleen. Daar wordt het voormalige pand van drankenhandel Mitra betrokken. Er komt een keuken die twee keer zo groot is als de huidige. Die is nodig om aan de almaar groeiende vraag naar hun heerlijke Indonesische gerechten te kunnen voldoen.
Toko Bopp levert in de winkel aan de Annastraat een grote variëteit aan vers bereide gerechten. Maar niet alleen dat, Toko Bopp verzorgt als cateraar ook veel evenementen van bedrijven en instellingen en bij bruiloften en partijen. Zelfs de NATO in Brussel staat op de klantenlijst.
De ambitie van Toko Bopp is groot. Men wil in de toekomst verder groeien door andere kleinere toko's te beleveren en meer te cateren. "We willen de Daily Fresh van de toko's worden. Daarvoor hebben we meer capaciteit nodig", zeggen Frieda en Peter Bol van Toko Bopp in een artikel in de Stadskrant.