Ton van Reen, Niek Bremen en Peter Lenssen te gast bij Bibliotheek Ligne

05 mei 2022, 14:00 Nieuws
bibliotheek ligne coffee mundo zonninge lentedag
SGN
Op vrijdag 20 mei 2022 zijn drie Limburgse schrijvers van 14:30 tot 17:00 uur te gast bij Bibliotheek Ligne in Sittard.
Wat Ton van Reen, Peter Lenssen en Niek Bremen, naast dat zij uit Limburg komen, gemeen hebben met elkaar is dat zij enthousiaste verhalenvertellers zijn en hun boeken uitbrengen bij Uitgeverij De Knipscheer. Alle drie hebben zij recent ook een nieuw boek uitgebracht. Het schrijversbezoek wordt omlijst met zang.

Ton van Reen

Het nieuwste boek van Ton van Reen , opgegroeid in Helden Panningen, heeft de titel Het nooit geschreven verhaal
en speelt zich af in een kleine gemeenschap waar, net als overal in de wereld, liefde, jaloezie, opoffering en vriendschap de mensen verbindt en uit elkaar drijft. (Lees verder onder de foto.)
ton van reen

Niek Bremen

Van de uit Sittard afkomstige Niek Bremen kwam recent de verhalenbundel Wat ons raakt uit. In deze bundel vertelt hij ook het levensverhaal van het, in 1923 in Sittard geboren, joodse meisje Dini Wolff. (Lees verder onder de foto.)
niek bremen

Peter Lenssen

Genoeg geweest
is de laatste nieuwe roman van de Heerlense Peter Lenssen
. Het is een ontluisterend verhaal over psychische en sociale verloedering als gevolg van de wijdverbreide praktijk van afluisteren en bespioneren. (Lees verder onder de foto.)
peter lenssen
Deze middag nemen de schrijvers de bezoekers mee in hun ontdekkingstocht naar …? Laat je verrassen! De middag wordt muzikaal omlijst door de Venlose Sinti-zangeres Lisa Weiss .
De boeken kunt u deze middag direct aanschaffen en door de auteurs laten signeren.
Het entreebedrag bedraagt 5 euro en is inclusief een kopje koffie of thee.