Traditionele seniorenzitting Zonnebloem op woensdag 24 januari

20 dec 2017, 8:04 Nieuws
seniorenzitting 1
De Zonnebloem organiseert op woensdag 24 januari om 14:11 uur uur de jaarlijkse seniorenzitting in samenwerking met Stadscarnavalsvereniging De Marotte Zitterd.
De Zonnebloem denkt altijd in oplossingen en het organiseren van de seniorenzitting is een belangrijke activiteit om er voor te zorgen dat ook ouderen volop van het carnaval kunnen blijven genieten. Een activiteit die er mede toe kan bijdragen dat senioren niet in een sociaal isolement zullen geraken.
De Zonnebloem afdeling Sittard Stad organiseert daarom voor de 9e keer de Seniorenzitting met Limburgse en lokale artiesten in de schouwburg van Sittard. Inmiddels een traditie en vast onderdeel van het carnavalsprogramma in samenwerking met de Marotte.
Op woensdag 24 januari 2018 gaan de deuren van schouwburg De Domijnen weer open voor een zeer gevarieerd programma, speciaal voor de ouderen in de gemeente Sittard-Geleen en vele gasten uit de omgeving. Alle senioren zijn van harte welkom.
Kaarten kosten slechts € 13,50 per persoon inclusief nonnevot, garderobe en consumptie naar keuze.
Aanvang van de zitting is stipt om 14:11 uur, de zaal is open om 13:30 uur. Het einde van de voorstelling wordt verwacht omstreeks 17:30 uur.
Het programma staat garant voor een succesvolle middag met veel plezier, dans en muziek met een keur aan lokale en Limburgse artiesten en de Marotte Kapel. De leden van De Marotte, vorst Frits en de stadsprins heten alle gasten ook deze keer weer persoonlijk van harte welkom.
Een scala aan lokale en regionale artiesten zal volgens de traditie van de seniorenzitting optreden waaronder, waaronder Gein Haor Baeter, winnaar van het Zittesj Vastelaoveleidjes Konkoer, met de Marottesjlager 2018, begeleid door de Marotte Kapel. Het bekende trio De Geraniejums zal op een kolderieke wijze de zaal vermaken met liedjes en sketches. Geprolongeerd wegens groot succes zal Math Dirkx uit Sittard Limburgse liedjes zingen die herkenbaar, gevoelig of vrolijk zijn. De buut van deze middag wordt verzorgd door cruisekapitein Fer Naus. Verder kunt u Kartoesj het duo Christel & Quin verwachten, die bekende liedjes aangevuld met een feestelijk eigen repertoire zullen presenteren.
Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor rolstoelgebruikers. Wilt u hiervan gebruik maken dient dat vooraf bij reservering van de kaarten te worden aangegeven.
De kaartverkoop is inmiddels gestart en iedereen die belangstelling heeft wordt van harte uitgenodigd. Kaarten zijn te verkrijgen in de Marottewinkel (bij Van Neer Eyckeler aan de Brandstraat in Sittard) of kunnen worden besteld bij Jan van Eeten via 0464111522 of door een e-mail te sturen aan [email protected] . Kaarten kunnen ook worden besteld bij de Schouwburg De Domijnen, Monseigneur Claessensstraat 2 in Sittard.