Trouwe klanten krijgen zakje drop voor onderweg

02 jul 2016, 19:04 Nieuws
fijne vakantie rijksweg ligne sittard
Over niet al te lange tijd is in Sittard voor aanwonenden, winkeliers en leveranciers van de Rijksweg Noord vanaf Linde tot en met de Rijksweg Zuid tot aan de Wilhelminastraat het leed van een slechte bereikbaarheid dan eindelijk écht geleden.
De werkzaamheden aan deze belangrijke verkeersader vorderen nagenoeg volgens schema. Fietspaden, trottoirs en banden zijn grotendeels klaar, het eerste deel van de weg is geasfalteerd en de graafwerkzaamheden voor het vernieuwen van de riolering zijn overal achter de rug. De verwachting is dat vóór de bouwvak alle werkzaamheden zijn afgerond.
Vanwege alle overlast organiseerden de winkeliers en horecazaken op de Rijksweg tussen rotonde De Wissel en de Wilhelminastraat in samenwerking met de werkgroep BLVC (bereikbaarheid, leefbaarheid, veiligheid en communicatie) rondom Ligne een aantal acties. De werkgroep BLVC is een onderdeel van het Centrummanagement en werkt nauw samen met de gemeente Sittard-Geleen.
Met de acties willen de ondernemers aan trouwe klanten, die ondanks de slechte bereikbaarheid trouw blijven komen, met een leuke attentie hun waardering uitdrukken. Eerst waren er - rond Koningsdag - de appeltjes van Oranje, later was het een zonnig bloemetje. Vandaag en komende week wensen de ondernemers aan de Rijksweg rond Ligne hun klanten een prettige vakantie toe en geven ze hen een zakje drop voor onderweg.
Op zondag 7 augustus wordt de gereconstrueerde Rijksweg feestelijk officieel geopend. Daar is een programma van activiteiten aan verbonden, waarover u hier binnenkort meer kunt lezen.
fijne vakantie drop