Tweede carnavalsposter Albert Heijn Brugstraat gepresenteerd

16 feb 2018, 20:04 Nieuws
carnavalsposter ah sittard 2019
Bij Albert Heijn aan de Brugstraat in Sittard werd zaterdagochtend de tweede editie van de carnavalsposter gepresenteerd.
De poster werd net als vorig jaar ontworpen door Miriam Vleugels uit Kerkrade en onthuld door de Sittardse stadsprins Rob I.
Vorig jaar stonden de bekende AH-hamster en de Zittesje Pappegey op de poster, dit jaar is de vogel gevlogen en heeft de hamster gezelschap van een mooi geschminkte jonge dame.
Na de onthulling werd ook het startschot gegeven voor de veiling van het originele schilderij. Er kan nog tot Aswoensdag op het doek worden geboden. De opbrengst van het doek komt dit jaar ten bate aan het Ronald MacDonaldhuis, dat momenteel fondsen werft om een vakantiewoning te kunnen bouwen waar ouders met een ernstig ziek kind, dat een grote zorgbehoefte heeft, toch met het hele gezin een fijne vakantie kunnen vieren.
Albert Heijn heeft de poster in een oplage van 30.000 stuks laten drukken voor haar klanten. Ze kunnen die poster gratis meenemen, maar een vrije gave ten bate van het initiatief van het Ronald MacDonaldhuis wordt natuurlijk zeer op prijs gesteld.