Tweede dag Inspired Shopping 2023 op woensdag 1 november

31 okt 2023, 10:00 Nieuws
living statues uit hetzelfde hout gesneden
Morgen, op woensdag 1 november, is het in Sittard tijd voor een tweede dag in het thema Inspired Shopping!
Ga woensdag gezellig de stad in om te winkelen en vergaap je aan de mooiste living statues. Want ze zijn er weer, de vaak verbluffende levende standbeelden.
Afgelopen zondag werd het centrum van Sittard overspoeld door gezinnen met 'eng' verklede kinderen - en soms ook verklede ouders. Zij liepen de Trick or Treat-route door de binnenstad, waaraan door een twaalftal over de binnenstad verspreide winkels werd deelgenomen. De kinderen kregen een routekaart en een stempelkaart. En er waren gratis suikerspinnen te krijgen.
Woensdagmiddag staan er tussen 12:00 en 17:00 uur door de hele binnenstad maar liefst 10 levende standbeelden. Compleet met rook en muziek brengen ze de binnenstad van Sittard in najaarssfeer. Geniet in de winkels van feestelijke hapjes, gemaakt door de lokale horeca. Bij elke aankoop maak je kans op een cadeaubon van de desbetreffende horecazaak! Daarnaast is er nog genoeg lekkers te krijgen in de binnenstad. Geniet van heerlijke poffertjes suikerspinnen en geroosterde marshmallows. Daarnaast klinkt er de hele middag muziek door de stad en kunnen de kids een eigen lampionnetje versieren.