Unieke kans voor procesoperators bij pilot plants op Brightlands Chemelot Campus

06 jan 2023, 18:00 Nieuws
unieke kans procesoperator
In acht kleinschalige plants wordt baanbrekend onderzoek gedaan op het gebied van hoogwaardige materialen en duurzame technologieën.
Een unieke kans voor procesoperators om te werken aan innovatieve processen.
In de pilot plants op de Brightlands Chemelot Campus worden innovatieve processen, installaties en technologieën getest en geoptimaliseerd, met als doel deze later op grotere schaal toe te passen in een industriële fabriek. Dé kans voor procesoperators om te werken in een hightech omgeving met de mogelijkheid unieke kennis en ervaring op te doen.

Unieke kans

Via ProfCore kun je als procesoperator A,B of C aan de slag bij pilot plants van onder andere Avantium, Coolbrook, Covestro en Vertoro. Deze bedrijven werken aan baanbrekende innovatieve projecten zoals bijvoorbeeld de productie van anti-reflectieve coating om energieopname van zonnepanelen te vergroten. In andere pilot plants wordt gewerkt aan een CO2-neutraal productieproces met technologie gebaseerd op raketwetenschap op straalmotoren, maar ook aan de productie van klimaat neutrale brandstof gemaakt van houtpulp.
Ben jij als procesoperator toe aan een nieuwe uitdaging? Laat deze unieke kans dan niet aan je voorbijgaan! De mogelijkheid om bij te dragen aan de oplossing voor enkel van ’s werelds grootste uitdagingen, krijg je niet elke dag!