Unieke najaarsconcerten van KH Aurora Grevenbicht-Papenhoven

10 nov 2023, 16:00 Nieuws
stressmis kh aurora grevenbicht
Koninklijke Harmonie Aurora uit Grevenbicht-Papenhoven, het opleidingsorkest én de drumband geven dit najaar elk hun eigen unieke concert.
Harmonieorkest en drumband wisten in het voorjaar van dit jaar nog hoge ogen te gooien op het Nederlands Kampioenschap voor slagwerkensembles en het Europees kampioenschap voor harmonieorkesten. De vereniging probeert haar programma af te wisselen; dus na een hoop inzet en indrukwekkende concertwerken is het nu tijd voor ontspanning en entertainment voor de muzikanten. Na de zomer zijn lichtere muziekwerken opgepakt, wat het mogelijk maakt om een zeer breed concertprogramma te kunnen verzorgen. Met de inzet van bijvoorbeeld zangers en acteurs, waarbij ook zeker de jeugdleden een prominente rol krijgen.
Het korps en het opleidingsorkest van Aurora bijten het spits af met een heus musicalconcert op 2 december. Met Aurora op musicaltour worden de bezoekers meegenomen in oude klassiekers en modernere Broadwaywaardige opvoeringen (zoals bijvoorbeeld The Sound of Music, Annie, maar ook Les Miserables). Het concert vindt plaats in de St.-Willibrorduskerk in Obbicht, die op ludieke wijze wordt omgetoverd tot een heus musicaldecor. Mooi om te melden is dat de organisatie van dit concert voor het grootste deel in handen is van jeugdleden. Daarbij zullen een vijftal jeugdige zangers hun medewerking verlenen aan dit concert.
De drumband neemt een week later (op 9 en 10 december) hun bezoekers mee naar een Winterwonderland, een Kerstlandschap, compleet met haard, cadeautjes, bomen en ballen in de zaal van café Aurora in Grevenbicht. De drumband weet van ieder themaconcert een goed georganiseerde chaos te maken, waarbij de zaal altijd in een deuk ligt. De jonge groep slagwerkers zal, naast de nodige Kerstmuziek, ook sketches en entertainment verzorgen. Hiervoor hebben ze een drietal acteurs weten te strikken. Personages in wie iedereen zich tijdens de Kerst kan verplaatsen. Het thema van dit concert is dan ook Stressmis mit Aurora .
Benieuwd naar de najaarsconcerten van Aurora en de ticketverkoop? Meer informatie is te vinden op de website www.khaurora.nl . Op de socialmediakanalen van KH Aurora volgen binnenkort meer nieuwtjes en worden tipjes van de sluier opgelicht!
najaarsconcerten poster