Verkiezingscampagne BBB-Limburg van start op kruispunt stad en platteland

13 feb 2023, 16:00 Nieuws
bbbstartcampagne2
Zaterdagochtend 11 februari gaf de Limburgse BBB de aftrap van haar campagne voor Provinciale Staten- en Waterschapsverkiezingen op 15 maart 2023.
Plaats van handeling was een akker nabij de Biesenhof in Geleen. Een locatie waar stad en platteland elkaar ontmoeten, verbinden en versterken. "Juist dat is een belangrijk verkiezingsonderwerp van BBB: stad en platteland beter met elkaar verbinden," zo laat BBB-Limburg weten.
Met de hulp van enkele kandidaten plaatste BBB-Limburg lijsttrekster Annetje Schoolmeesters het eerste bouwhek, voorzien van een BBB-verkiezingsspandoek.
Verspreid over de provincie worden de komende dagen in Limburg circa 125 en landelijk ruim 2.000 bouwhekdoeken en/of spandoeken geplaatst.
BBB neemt met 32 kandidaten deel aan de Limburgse Provinciale Statenverkiezingen (lijst 13) en 26 kandidaten doen mee aan de Waterschapsverkiezingen (lijst 17).
Uit de regio Sittard-Geleen staat voor de Provinciale Statenverkiezingen Guus Queisen uit Leyenbroek-Sittard op plek 3 van de BBB. Niels Teeuwen uit Sittard neemt plek 20 in op de BBB lijst voor de Waterschapsverkiezingen.