Vier afdelingen van De Zonnebloem fuseren

31 jul , 8:00 Nieuws
bestuur de zonnebloem swentibold
Omdat het steeds moeilijker is bestuurders en vrijwilligers te vinden, hebben vier Zonnebloemafdelingen besloten samen als één afdeling verder te gaan.
De afdelingen Born-Holtum, Buchten, Limbricht-Einighausen-Guttecoven (LEG) en Grevenbicht-Obbicht-Papenhoven en Schipperskerk (GOPS) gaan vanaf 1 juli 2024 verder als Zonnebloem afdeling Swentibold.
Samen is een organisatiestructuur afgesproken waarbij de “oude afdelingen” als werkgroep doorgaan. Ze blijven hun eigen financiële middelen behouden, huisbezoeken doen en activiteiten organiseren. Daar waar het kan zullen gezamenlijke activiteiten georganiseerd worden. Samen is meer mogelijk!
De Zonnebloem prijst zich gelukkig dat drie heren de afdeling Swentibold bestuurlijk willen leiden. Dat zijn – op de foto boven dit bericht van links naar rechts: Jack Vahsen (voorzitter), Philip Janssen (secretaris) en Rob van Eendenburg (penningmeester).
Bestuurlijke uitbreiding voor de portefeuilles activiteiten, communicatie en bezoekwerk is gewenst. Mocht je interesse hebben, neem dan contact met ons met De Zonnebloem.
Op deze website vind je ook informatie om je op een andere manier bij De Zonnebloem aan te sluiten. Iedereen vanaf 18 jaar met een lichamelijke beperking of chronische ziekte kan zich aanmelden. Het lidmaatschap van de Zonnebloem is gratis, je betaalt uitsluitend voor de activiteit waar je aan deelneemt. Vrijwilligers om alles mogelijk te maken zoals dagjes uit, huisbezoeken en andere activiteiten zijn uiteraard ook van harte welkom!