Weekendopening winkel Vincentiusvereniging Geleen

12 aug 2022, 18:00 Nieuws
boekenbeurs
De komende maanden worden er werkzaamheden uitgevoerd aan de website van de Vincentiusvereniging Geleen.
Het kan zijn dat de website van Vincentiusvereniging Geleen hierdoor tijdelijk even niet bereikbaar is. De winkel is dan op onderstaande data en iedere donderdag wel gewoon open, mits er natuurlijk geen nieuwe coronamaatregelen van de overheid zijn.
De winkel is de komende weekenden in 2022 ook op zaterdag en zondag van 10:00 tot 14:00 uur open:
  • zaterdag 13 en zondag 14 augustus
  • zaterdag 10 en zondag 11 september
  • zaterdag 8 en zondag 9 oktober
  • zaterdag 12 en zondag 13 november
  • zaterdag 10 en zondag 11 december
De zomerkleding uitverkoop is het weekend van 8 en 9 oktober en op donderdag 13 oktober. De wintercollectie hangt vanaf 20 oktober in de winkel

Inleveren goederen

U kunt iedere dinsdag en donderdag tussen 10:00 en 12:00 uur en ook op de zaterdag en zondag tijdens openingstijden boeken, tijdschriften, kleding, schoenen, tassen, riemen, dc’s, dvd’s, lp’s, beddengoed, handdoeken, theedoeken, gordijnen, tafelkleden inleveren. Goederen kunnen door onze vrijwilligers geweigerd worden als ze niet schoon, heel en in bruikbare staat zijn, dit om te voorkomen dat wij extra kosten maken voor het afvoeren van goederen. Tot nader bericht worden geen andere goederen aangenomen dan de goederen die hierboven genoemd staan.
Op dinsdagochtend is de winkel niet open dan kunt u alleen maar goederen afgeven.

Internetaanbod

Op www.boekwinkeltjes.nl biedt Vincentiusvereniging Geleen onder andere antiquarische boeken te koop aan. De collectie die wordt aangeboden is heel divers en het loont de moeite om regelmatig deze website te bezoeken voor het actuele aanbod. Deze boeken staan niet in de winkel.