Voorstellingen Limburgs Nieuwjaarscircus dinsdag van start

02 jan 2023, 20:00 Nieuws
limburgs nieuwjaarscircus in sittard 2023
De afgelopen dagen werd op de noordelijke schootsvelden in Sittard hard gewerkt aan de opbouw van het Limburgs Nieuwjaarscircus.
Dinsdag om 16:15 uur staat de eerste voorstelling op het programma. Verder kunt u op woensdag, donderdag, zaterdag en zondag dagelijks om 13:00 uur en om 16:15 uur een voorstelling bezoeken. Op vrijdag 6 januari staat er een avondvoorstelling op het programma, die om 19:00 uur begint. De voorstelling van 13:00 uur is die dag uitverkocht: dan huldigt de gemeente Sittard-Geleen zijn jonge sportkampioenen in de circustent.
Kaarten variëren in prijs van 25 tot 40 euro voor volwassenen en van 18 tot 35 euro voor kinderen van 3 tot en met 12 jaar. Kinderen tot en met 2 jaar mogen gratis naar binnen.
U bent getuige van optredens van sterke man Denis Ilchenko uit Oekraïne, de komische Wolf Brothers uit Tsjechië, evenwichtskunstenaar Alexander Junior uit Roemenië, de Duitser Peter Balder met zijn honden, Susan Jasters uit Italië, duo Atmos, Steacy & Mikhail uit Spanje, humorist Kenneth Huesca, paardenmenner Robert Stipka uit Oostenrijk en Braziliaanse top-act Diorios met hun Globe des Doods. Als gastheer fungeert Marc Boon uit België. Een groot live-circusorkest maakt elke voorstelling tot de complete circusbeleving.