Warm Hart voor de Èngele van Zitterd-Gelaen? Stem!

10 okt 2021, 18:00 Nieuws
evzg archieffoto 1
De Èngele van Zitterd-Gelaen (EvZG) spelen al jaren de rol van achtervang voor mensen die even in een moeilijke situatie zitten.
De vrijwilligers van de EvZG zetten zich graag in om ervoor te zorgen dat zij die op de wachtlijst voor de voedselbank staan elke week een goed pakket aan levensmiddelen krijgen. Daarnaast voorzien ze in kleding en huisraad.
En dat alles gebeurt zonder één cent overheidssubsidie!
De EvZG zijn volledig afhankelijk van donaties in geld en in natura van bedrijven en particulieren en volbrengen hun onbaatzuchtige werk nu al acht jaar onafgebroken. Inkomsten zijn onontbeerlijk voor het betalen van huur en energiekosten. En voor bijvoorbeeld de aanschaf van een energiezuinige koeling voor levensmiddelen. Of voor de aanschaf van zonnepanelen, om zo op duurzame wijze de energierekening wat omlaag te krijgen.
Maar: de aangevraagde offertes liegen er niet om. De EvZG kunnen dus zelf ook wel wat steun gebruiken om hun werk aan minder bedeelden in de toekomst voort te kunnen zetten.
Daarom een oproep: laat uw hart spreken en steun de EvZG. Dat kan door uw stem uit te brengen op de EvZG in de actie Warm Hart van kro-ncrv. Het kan de EvZG een mooi startkapitaal opleveren om die nieuwe koeling aan te schaffen.
Stemmen kan tot en met 18 november 17:00 uur.