Waylon verzorgt kickoff in Glazen Huis Geleen voor Stichting Ik Doe Mee!

23 nov 2023, 20:00 Nieuws
horizontale uiting glazen huis geleen 2023
Op donderdag 14 december zal de gerenommeerde Nederlandse zanger Waylon de feestelijke aftrap verzorgen van het Glazen Huis in Geleen.
Hij doet dat te midden van DJ’s Veerle Smets, Sandra Schols, Bjorn Popma en Mick Verboeket. Van 14 tot en met 17 december zal het Glazen Huis prominent aanwezig zijn op de Markt in Geleen. Dit jaar staat de geldinzamelingsactie volledig in het teken van stichting Ik Doe Mee! Deze stichting zet zich in voor kinderen in de gemeente Sittard-Geleen die leven in armoede.
Waylon is de man die het als een persoonlijke missie zag om country naar Nederland te halen. Om het in het zuiden van Amerika ontstane levenslied naar de Lage Landen te brengen met als een van de hoogtepunten een tweede plek op het Eurovisie Song Festival met ‘Calm after the Storm’.
Waylon zal het Glazen Huis al om 17:00 uur in beweging zetten aangezien hij later op de avond optreedt in het Toon Hermans Theater in Sittard. Kaarten voor dit concert zijn verkrijgbaar via de officiële website van PLT.nl . Een weekend vol muzikale genoegens en liefdadigheid staat voor de deur, waarbij Waylon en de DJ's een bijzondere periode van geven en delen aftrappen.
De radiopresentatoren zijn 72 uur lang live aan het werk te zien in het Glazen Huis. “We roepen iedereen op om zoveel mogelijk acties te bedenken en geld in te zamelen voor dit prachtige goede doel”, aldus presentatrice Sandra Schols. “Deze editie is er door een enorme groep van vrijwilligers alles uit de kast gehaald om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor stichting Ik Doe Mee! Het is geweldig dat niemand minder dan Waylon zijn medewerking wil verlenen aan deze editie van het Glazen Huis.”
Welke gasten en artiesten er nog meer langskomen in het Glazen Huis maakt de organisatie de komende weken bekend op Facebook en Instagram. Kijk voor meer informatie op www.glazenhuisgeleen.nl.