Week van het Geld trapt af met Young Cash Festival

07 mrt 2018, 17:04 Nieuws
contant geld cc0 via maxpixel
Van 12 tot en met 16 maart vindt de Week van het Geld plaats. Hierbij worden activiteiten georganiseerd om kinderen te leren omgaan met geld.
Diverse scholen in Sittard-Geleen nemen hieraan deel.
Maandag 12 maart trapt de Week van het Geld af met het Young Cash Festival in het Fortuna Stadion. Alle kinderen uit groep 7 en 8 van de basisscholen in Sittard-Geleen zijn, samen met hun ouders, uitgenodigd voor dit festival. Tijdens de Week van het Geld worden nog andere activiteiten georganiseerd in het Fortuna Stadion.

Young Cash Festival

In het programma van het Young Cash Festival zitten onder andere een muzikale act en een quiz met een leuke prijs voor de winnaar. Verder krijgen de kinderen de kans om gratis de wedstrijd van Fortuna Sittard tegen De Graafschap bij te wonen. Voor de ouders / begeleiders kost een toegangskaart slechts 10 euro.
Programma
17:30 uur: deuren open
18:00 uur: start festival
19:30 uur: einde festival
20:00 uur: start voetbalwedstrijd
Opgelet!
Iedere ouder die deelneemt aan het Young Cash Festival dient een toegangskaart voor de voetbalwedstrijd te kopen. Als u vervolgens niet naar de wedstrijd gaat, levert u de kaart bij de kassa weer in en krijgt u het geld terug. Houdt u er rekening mee dat er bij het Fortuna Stadion sprake is van betaald parkeren.
De Week van het Geld in Sittard-Geleen wordt georganiseerd door:
organisatoren week van het geld 2018 sittad geleen