Werkbezoek premier Mark Rutte aan MKB in Limburg

09 apr 2015, 9:12 Nieuws
5120425239 6b6d51b56c b mark rutte
Woensdag legde minister-president Mark Rutte een werkbezoek af aan Limburg. Daarbij bezocht hij nu eens niet grote bedrijven als DSM, Sabic of VDL Nedcar, maar een aantal bedrijven uit het MKB-segment, waaronder het in Geleen gevestigde Arion Holding B.V.
Daaraan voorafgaand bezocht hij de Hotraco Group in Hegelsom en Adams Muziekcentrale in Ittervoort. 's Middags werd na Arion ook Janssen Precision Engineering op vliegveld Maastricht bezocht. Allemaal bedrijven die internationaal opereren en die innovatie hoog in het vaandel hebben staan.
Rutte was enthousiast over de bezochte bedrijven en de manier waarop in Limburg aan de weg wordt getimmerd: de verbinding die bedrijfsleven, overheid en onderwijs hier zoeken en aangaan sprak hem bijzonder aan.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Gastheer gouverneur Bovens vestigde tijdens het bezoek van Rutte ook de aandacht op een aantal belemmeringen waarmee Limburgse bedrijven en werknemers te maken krijgen: grenzen op het gebied van taal, belastingregels en grensoverschrijdend openbaar vervoer.