Werkzaamheden aan riolering in Sittard

09 apr 2022, 12:00 Nieuws
rioleringswerkzaamheden sittard geleen
In heel Sittard wordt deze maand in diverse straten de riolering gereinigd, geïnspecteerd en waar nodig gerepareerd.
De werkzaamheden in Sittard lopen van 31 maart tot en met 29 april. Omdat in iedere straat op meerdere momenten gewerkt wordt is een specifiekere planning helaas niet mogelijk. De bewoners worden met een brief van de aannemer geïnformeerd.
In Sittard worden de werkzaamheden uitgevoerd in de volgende staten: Arendstraat - Bergerweg - Bradleystraat - Crerarstraat - Dempseystraat - Eisenhowerstraat - Eksterstraat - Fazantstraat - Geallieerdenstraat - Geerweg - Goudvinkstraat - Harmonstraat - Havikstraat - Hodgesstraat - Huntstraat - Limbrichterweg - Lynestraat - Mercator - Montgomerystraat - Patchstraat - Pattonstraat - Poststraat - Reigerstraat - Simpsonstraat- Spechtstraat - Steenuilstraat - Tunnelstraat - Valkstraat - Wielewaalstraat - Zwaanstraat

Omleiding/verkeer

Het zijn kortdurende werkzaamheden waarbij één of meerdere vrachtwagens en busjes in de straat staan. Ze zijn voorzien van verkeersborden en/of pionnen om het verkeer er om heen te leiden. Bij drukke wegen kan het voorkomen dat verkeersregelaars aanwezig zijn voor de doorstroming van het verkeer.

Vragen?

Kijk op www.werkzaamhedenaanhetriool.nl of neem tijdens kantooruren contact op met Jeroen Helvensteijn via telefoonnummer0455241800of mail naar [email protected] . Uiteraard kunt u ook één van de medewerkers in uw straat aanspreken.