Werkzaamheden in en aan het BOSS-park

10 apr 2016, 10:00 Nieuws
fi7evxc4qfp3oeku5rzihz0rt bosspark hockey clinic
Het is de komende tijd druk met werkzaamheden op het BOSS-park aan de Bachstraat in Sittard, zo valt te lezen op de Facebookpagina van het park in Sittard-Oost, waar alles draait om bewegen, ontmoeten, sport en spel, vóór en dóór de buurt.
Er wordt onder meer een camera-systeem (live view) aangelegd en de gemeente plant grootschalig onderhoud aan het Cruyff-court in. Verder worden er bij het basketbal/multifunctionele veld twee extra (kleinere) lichtmasten geplaatst. Vlakbij de parkeerplaats van het gezondheidscentrum wordt het Calisthenics parkje aangelegd: een verzameling eenvoudige toestellen waar mensen kunnen trainen met gebruikmaking van hun eigen lichaamsgewicht.
Erg belangrijk voor de kleintjes en hun ouders is de royale uitbreiding van de speeltuin op hetgrasveld bij het Kemperpad. Of het bike-park een revival krijgt is nog even afwachten. Er heeft zich al wel een groep jongeren gemeld die dat eventueel weer wil gaan oppakken.
Het BOSS-park bestaat bij gratie van de inzet van vrijwilligers (bestuur en BOSS-wachters). Iedereen die als vrijwilliger een bijdrage wil leveren is van harte welkom. Men is nog op zoek naar een aantal BOSS-wachters en iemand die de website en de Facebookpagina van het BOSS-park kan en wil beheren. Aanmelden via 06-52391922.