Wie is de eigenaar van deze leidingen?

17 sep 2015, 22:16 Nieuws
weesleidingen walramstraat rijksweg noord sittard lign groene net
Om Ligne in de niet al te verre toekomst aan te kunnen sluiten op Het Groene Net worden momenteel graafwerkzaamheden uitgevoerd in de Walramstraat en de Rijksweg-Noord in Sittard.
Daarbij zijn kabels en leidingen opgedoken waarover bij het KLIC - Kabels en Leidingen Informatie Centrum, een onderdeel van het Kadaster waar graafwerkzaamheden gemeld moeten worden - geen informatie beschikbaar is. In een dergelijk geval spreekt men van verweesde leidingen.
De leidingen liggen op de hoek van de Walramstraat en de Rijksweg Noord. Omdat zich, na een oproep via het Kadaster, geen eigenaren hebben gemeld, zijn deze kabels en leidingen in beheer van de gemeente gekomen. Deze weesleidingen moeten in het kader van Het Groene Net worden verwijderd.
Als u weet van wie deze kabels en leidingen zijn, verzoekt de gemeent u om dat zo snel mogelijk, uiterlijk vóór 21 september, aan te geven. Als zich geen eigenaar meldt, dan laat de gemeente de kabels en leidingen verwijderen.
Uw reactie kunt u mailen naar Jos Ploum ( [email protected] ). Voor vragen kunt u ook telefonisch contact met hem opnemen via nummer 046 – 477 83 06.