Wij gaan weer (met) zonder jas naar buiten

11 jul 2021, 12:10 Nieuws
karin bloemen solo webbanner vk 2021
Het programma voor de tweede editie van het Buitencabaret is bekend. Ditmaal komen cabaretiers Karin Bloemen (28 juli) en Guido Weijers (4 augustus) naar Sittard-Geleen!
De locatie van het evenement is ook dit jaar Kasteel Limbricht. Er mag weer gelachen worden, en flink ook!
Voor het tweede jaar op rij organiseert schouwburg De Domijnen het Buitencabaret. Na een succesvolle eerste editie was het logisch dat dit evenement een vervolg zou krijgen.

Solo - Karin Bloemen

Woensdag 28 juli
In haar nieuwe voorstelling Solo gaat ze volledig doen waar ze zin in heeft! Met ruim drie decennia theater-ervaring heeft ze zoveel repertoire opgebouwd, dat ze zonder problemen een hele week zou kunnen vullen. In deze voorstelling graaft ze in haar eigen grabbelton vol herinneringen naar de leukste verhalen en de mooiste liedjes. Welke dat zijn is nog een verrassing, niets staat nog vast. Maar één ding is wel al zeker; het wordt een avond vol top-entertainment, met daaronder de uitbundige handtekening van Karin Bloemen.

Buiten spelen zonder jas - Guido Weijers, Ruud Smulders en Andries Tunru

Woensdag 4 augustus
Er mag eindelijk weer gelachen worden. En hard ook. Deze zomer toeren Guido Weijers, Ruud Smulders en Andries Tunru langs zonovergoten buitentheaters en brengen ze messcherpe stand-up, pijlsnelle improvisatie en hilarische grappen. Maar bovenal zorgen ze voor een onvergetelijke, zwoele zomeravond. Dit onwaarschijnlijke gelegenheidstrio zorgt voor een comedy-cocktail vol humor. Deze keer niet te zien op Oudejaarsavond, in De Slimste Mens of bij De Vooravond, maar gewoon live in de buitenlucht in Sittard-Geleen.
“We zijn trots op het programma en de samenwerking met Kasteel Limbricht. Wederom komen twee topcabaretiers naar Sittard-Geleen”, aldus Mikos Pieters van Schouwburg De Domijnen. “Ook nu kunnen we een onvergetelijk avondje uit bieden. Het gaan twee mooie zomerse avonden worden!” (Lees verder onder afbeelding.)
2122 gv guido weijers f pr loens media t buiten spelen flyer vierkant
De kaartverkoop voor Buitencabaret is gestart. Kaarten kosten €27,50 per stuk. De voorstellingen starten op allebei om 21:00 uur.
Let op; dit evenement is afhankelijk van de weersomstandigheden. Mocht het evenement niet doorgaan, dan worden kaarthouders op de dag van de voorstelling voor 13:00 uur per mail daarvan op de hoogte gesteld.