Wmo Adviescentrum Sittard-Geleen zoekt vrijwillige gastheer/gastvrouw

13 okt 2022, 18:00 Nieuws
zuyderland ziekenhuis sittard geleen 24 juli 2022 2
Gemeenten moeten ervoor zorgen dat mensen zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen en kunnen meedoen in de samenleving.
Dit gebeurt via de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Voor het Wmo Adviescentrum in Sittard-Geleen is de gemeente op zoek naar een enthousiaste en vriendelijke gastvrouw/heer.

Als vrijwilliger zorgt u voor een warm welkom in het Wmo Adviescentrum.

Een vriendelijke gastvrouw/heer

Gezocht wordt een gastvrouw/heer die in de ochtenden samen met een medewerker van de gemeente het Wmo Adviescentrum bemant. Als gastvrouw/heer heet u inwoners welkom, schenkt een kopje koffie in en maakt u een praatje met hen. Bent u:

  • integer en kunt u omgaan met vertrouwelijke informatie
  • iemand die graag een praatje maakt met verschillende mensen
  • bereid tot hand- en spandiensten
  • iemand die makkelijk het overzicht houdt
  • minimaal 2 ochtenden per week inzetbaar van 08:45 uur tot 13:15 uur
dan nodigt de gemeente u van harte uit om te reageren door een korte e-mail met uw contactgegevens te sturen naar [email protected] .

Wmo Adviescentrum

Het Wmo Adviescentrum is een locatie in het Zuyderland Medisch Centrum Sittard-Geleen waar medewerkers van de gemeente inwoners helpen met vragen over de Wmo. De medewerker van de gemeente kijkt samen met de inwoner naar de mogelijkheden, geeft advies en informatie. Elke dag kunnen inwoners tussen 09:00 en 13:00 uur terecht bij het Wmo Adviescentrum.

Meer informatie

Heeft u vragen? Neem dan contact op met Irene Roufs (0643760532) of Sanne Grooten (0611689667).