Woensdag 24 oktober: open dag moedercentrum Casa Mama Lisi

20 okt 2018, 14:04 Nieuws
moedercentrum casa mama lisi sittard
Een veilige plek voor vrouwen, door vrouwen. Dat is wat Moedercentrum Casa Mama Lisi in het Limbrichterveld in Sittard wil uitdragen.
Dagelijks wordt er gewerkt aan het creëren van een tweede thuis, waar gezelligheid en warmte de boventoon voeren en persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staan.
Op woensdag 24 oktober 2018 zijn tussen 11:00 en 15:00 uur alle geïnteresseerden, jong en oud, uit Limbrichterveld, Sittard en wijde omgeving van harte welkom op de open dag van Casa Mama Lisi om de verschillende activiteiten van Casa Mama Lisi zelf te ontdekken, voelen en ervaren. Op deze open dag organiseren de vrijwilligers een heleboel leuke activiteiten en workshops! Zo kun je meedoen met meditatie, body & mind en koken. Kennis maken met de creatieve bezigheden zoals naaien, breien en haken, schilderen en tekenen. Of informatie krijgen over onze computer, fietslessen en taalcursussen Nederlands, Engels, Spaans en Arabisch. Inschrijven is direct mogelijk.
Daarnaast kun je ook kennismaken de samenwerkingspartners en het ondersteunende programma-aanbod van het buurtcentrum Limbrichterveld. Zo zijn het Sociaal Plein van Partners in Welzijn, het Participatiehuis, Ecsplore, Mee en de Schuldhulpverlening Sittard-Geleen aanwezig. Iedereen kan hier terecht voor ondersteuning bij vragen over werk, financiën, zorg en welzijn en wordt hulp geboden bij het vinden van de juiste informatie.
Kijk voor het volledige programma van de open dag op
De open dag is gratis te bezoeken. Iedereen is welkom, ook mannen en kinderen. Aanmelden is niet nodig.
Woensdag 24 oktober 2018
Van 11:00 tot 15:00 uur
Buurtcentrum Limbrichterveld
Eisenhowerstraat 724 – Sittard