Zaterdag 12 juni is Michael Berg te gast bij Boekhandel Krings

06 jun 2021, 12:10 Nieuws
michael berg de vermissing
Op zaterdag 12 juni is schrijver Michael Berg van 14:00 tot 15:30 uur te gast bij Boekhandel Krings op de Brandstraat in Sittard.
Hij wordt dan geïnterviewd over zijn nieuwste thriller De Vermissing en daarna is er uiteraard voldoende ruimte om vragen te stellen en boeken te signeren.
De Vermissing is alweer zijn tiende thriller en zijn vierde thriller met Chantal Zwart in de hoofdrol.
Chantal Zwart wordt geconfronteerd met de vermissing van Ella Drukker, een oud-klasgenote van de middelbare school. Van Ella is al tien jaar niets vernomen, behalve dat ze haar ouders met verjaardagen en feestdagen altijd een prentbriefkaart stuurt. Wanneer aan de stroom kaarten plots een einde komt en de politie niets onderneemt, smeken de ouders van Ella Chantal om hun dochter terug te vinden. Chantal begint aan haar zoektocht. En iemand volgt haar...
Wim Krings over De vermissing:“Chantal Zwart is er weer als vanouds. Speurend en trekkend op zoek naar Ella die al tien jaar vermist is. Zij bijt zich er stevig in vast en moet vele problemen en obstakels overwinnen. Wil ze wel gevonden worden? Maar waar is ze? Wie zijn de mannen waarop ze verliefd werd. Een spannende tocht en de vraag is niet (Chantal kennende) of zij Ella vind maar waar en wanneer. Er zijn vele geheimen om te ontrafelen en zij heeft meerdere geduchte tegenstanders. Het boek kent een slot dat het boek verdiend. Op het puntje van je stoel zitten om te kijken of het wel lukt... want er dreigt iets heftigs te gebeuren. Bijzonder spannend en goed uitgewerkt. De beste Chantal Zwart tot nu toe, want ik hoop dat ze terugkomt! Michael Berg won in 2013 de Gouden Strop met zijn boek Nacht in Parijs.”