ZOwonen investeert in woningen voor ouderen in Nieuwstadt

17 apr 2021, 14:09 Nieuws
janine godderij ondertekening overenkomst door zowonen
Woensdag 14 april heeft Janine Godderij, directeur-bestuurder van ZOwonen, een overeenkomst getekend met ontwikkelaar Mulleners Vastgoed.
Het betreft de koop van 5 patiowoningen in een nieuwbouwplan, grenzend aan de Susterderweg in Nieuwstadt. De 5 patiowoningen worden tegelijk gebouwd met 19 koopwoningen waar ZOwonen geen aandeel in heeft. Aannemer Vlassak gaat de woningen bouwen

Realisatie vijf patiowoningen sociale huur

Volgens Janine Godderij is dit een mooie investering om ervoor te zorgen dat ook senioren in de kleine kernen de kans krijgen om fijn te wonen in een buurt waar jonge en oude mensen samen wonen.
Door de samenwerking met Mulleners Vastgoed en de gemeente Echt-Susteren is het mogelijk gemaakt om op deze voormalige schoollocatie sociale woningbouw te realiseren. Door een mix van leeftijd, sociale- en vrije sector woningen ontstaat hier een nieuwe wijk met diversiteit als kenmerk.
De bouw van de woningen gaat, naar verwachting, na de zomer dit jaar van start. De verwachting is dat de woningen eind 2022 klaar zijn voor de verhuur.
patiowoningen nieuwstadt zowonen
Zo komen de patiowoningen er uit te zien