Zuyd Hogeschool en Stichting OKB tekenen convenant

20 jan 2017, 9:53 Nieuws
convenant zuyd en okb 002
Studenten van de Hogere Juridische Opleiding van Zuyd Hogeschool in Sittard bestieren een juridisch lab voor mkb-bedrijven die met concrete, juridische vraagstukken zitten.
Zuyd Legal Lab biedt de studenten zo de gelegenheid om al lerende werkervaring op te doen.
Donderdag ondertekenden Zuyd Hogeschool en landelijke Stichting Ondernemersklankbord (OKB) een convenant voor samenwerking op het gebied van juridische hulpverlening aan het midden- en kleinbedrijf in Nederland.
De samenwerking tussen beide partijen wordt geïntensiveerd en behelst onder meer dat midden- en kleinbedrijven die zich voor juridische vragen tot OKB wenden kunnen worden doorverwezen naar Zuyd Legal Lab. Het convenant is donderdagmiddag 19 januari ondertekend in Ligne, Sittard, door Frank van Santen, landelijk directeur van OKB, Sjra Clerkx, regiovoorzitter Limburg van OKB en Dries Lodewijks, directeur van de faculteiten Management en Recht en Commercieel en Financieel Management van Zuyd.
Op de foto boven dit bericht: staand (van links naar rechts): Lucas Lieverse (oprichter en projectleider ZLL), Koen Savrij Droste (oprichter en projectleider ZLL), Martijn Plitscher (coördinator ZLL), Lucy Habets (coördinator ZLL) en Hub Eykenboom (vicevoorzitter van OKB regio Limburg). Aan tafel (van links naar rechts): Dries Lodewijks (faculteitsdirecteur), Frank van Santen (landelijke directeur OKB) en Sjra Clerkx (regiovoorzitter OKB Limburg).