Dreesen langer in shirt Fortuna Sittard

Foto:

Fortuna Sittard en Timothy Dreesen zijn tot de overeenstemming gekomen voor een contract van één jaar met een optie voor een extra jaar. De in België geboren voetballer begint hiermee aan zijn derde seizoen voor Fortuna Sittard.

Dreesen is blij met de verlenging van zijn contract bij Fortuna Sittard. “Natuurlijk ben ik blij dat ik mijn verblijf bij Fortuna Sittard heb verlengd. Ik heb me hier altijd enorm thuis gevoeld, dit komt door zowel de spelers, technische staf, maar ook zeker de supporters. Met deze groep kunnen we het nóg beter doen als vorig seizoen, daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen. Zelf zal ik er alles aan doen om een heel jaar fit te blijven en een constant hoog niveau te halen. Hopelijk pik ik dan ook nog wat doelpuntjes mee.”  
Hoofdtrainer Willy Boessen heeft ook komend seizoen graag de beschikking over Timothy. “Timothy is met zijn lengte en ervaring een belangrijke schakel. Ik ben blij dat Timothy volgend jaar nog bij ons actief is, hij is een stabiele factor. Hij heeft vorig seizoen wel veel blessures gehad, daar moet hij aandacht aan besteden. Dan kan Timothy nog belangrijker voor ons worden.”  
De reactie van manager voetbalzaken Charly Chudik: “Ondanks de concurrentie van diverse clubs, na een goed seizoen van Timo, zijn wij bijzonder content dat we zijn verblijf bij Fortuna Sittard kunnen verlengen. Ik hoop voor Timothy en voor Fortuna dat hij een heel seizoen fit blijft om zijn inbreng voor de ploeg hierdoor te vergroten.”
Dreesen zal na het positief ondergaan van de medische keuring zijn overeenkomst tekenen.
Bron: Fortuna Sittard
Cookieinstellingen