Fortuna Sittard in nieuw tenue

Tijdens de perspresentatie van Fortuna Sittard kon de selectie voor komend seizoen voor het eerst worden bewonderd in de nieuwe outfit. 

Wil Boessen gaf aan dat het doel voor komend seizoen het opnieuw halen van de play-offs is, en dat lijkt een realistische doelstelling. 
Fortuna Sittard kan namelijk voor het eerst sinds jaren verder bouwen met een groep die grotendeels bij elkaar is gebleven. Van de vaste waarden zijn alleen Joeri Schroyen, Fernando Ricksen en Kevin Diaz vertrokken. 
Schroyen vond onderdak bij de nieuwe eredivisionist Go Ahead Eagles, Diaz keert terug naar La douce France en Ricksen gaat zijn mooie voetballoopbaan afbouwen bij de amateurs van Minor in Nuth.
Nieuwe aanwinst Jeffrey Vlug komt de Fortuna Sittard aanval versterken. Bepalende spelers als Dreesen en Voorn verlengden onlangs nog hun contract.
Behalve sportieve doelstellingen heeft de club ook op financieel vlak nog de nodige uitdagingen. Voorzitter Martin Masset is op dat gebied gematigd optimistisch. De club staat immers weer onder curatele van de KNVB. De club moet binnen drie jaar zorgen dat zij uit die positie raakt. 
Cookieinstellingen