OCI Lions tweede op LHD2013

Águas Santas-Milaneza was zondagavond tijdens de finale van de Limburgse Handbaldagen andermaal te sterk voor OCI Nitrogen Lions.

Eerder was die tegenstander dat al tijdens de groepsfase. Tijdens de finale zondagavond liepen de Portugezen in de eerste helft via 3-9 na 15 minuten uit naar een ruststand van 8-15.
Na rust stopte Hoiting een penalty van Santas. Lions knabbelde langzaam iets van de voorsprong van Milaneza af, maar kwam uiteindelijk toch tekort voor de overwinning. De eindstand werd 23-27.
Ondanks dit verlies is de behaalde tweede plaats, gezien het niveau van de deelnemers aan het toernooi, een prima prestatie! OCI Lions en de organisatie van de Limburgse Handbaldagen mogen ook na de 26e editie terugkijken op een mooi en geslaagd toernooi.