Luca Heutmekers onverwacht naar Kemphanen

Foto:

Het was een absolute verrassing voor bestuur en technische staf van Limburg Eaters dat Luca Heutmekers er voor heeft gekozen Eaters te verlaten.

Volgens de club was er een getekende intentieverklaring, er waren contractbesprekingen gevoerd en er was zelfs een mondelinge overeenkomst. Om voor de technische staf en bestuur onduidelijke redenen koos Luca er uiteindelijk toch voor om komend seizoen over te stappen naar Kemphanen Eindhoven. 
Heutmekers heeft volgens Eaters altijd aangegeven voor Geleen te kiezen, omdat zijn hart bij de Eaters lag, maar ook vanwege zijn schoolverplichtingen.
Op de website van Kemphanen valt een ander verhaal te lezen. Daar wordt gezegd dat Luca er zijn zinnen op heeft gezet om bij Kemphanen aan de slag te gaan. “Ik heb hemel en aarde bewogen om mijn ouders te overtuigen dat ik naar Eindhoven wil. Ik ken de coach van Jong Oranje en zijn werkwijze past erg goed bij mijn ambitie om een hoger niveau te gaan halen. Ik ben dan ook erg blij dat er overeenstemming is met m’n nieuwe club.”
Foto: © Jan Hofstede
Cookieinstellingen