Sportvoeding en sportblessures

Foto:

Op donderdagavond 18 september wordt in Fitland XL in Sittard om 19:00 uur een lezing over sportvoeding en preventie & behandeling van sportblessures gehouden.

De deskundigen Bram Pfeifer en dr. Géne Janssen zullen hun kennis en nieuwste inzichten laten horen aan de belangstellenden. Uiteraard is er gelegenheid tot het stellen van vragen.
Voedingsdeskundige en orthomoleculair specialist Bram Pfeifer heeft een gezondheidscentrum In Urmond waar hij op gebied van voeding, energie, prikkeloverdracht, drainage en de psyche zijn patiënten behandelt. Tijdens de lezing zal hij zich toespitsen op de relatie tussen voeding en sportprestaties.
Sportarts en inspanningsfysioloog dr. Géne Janssen is een autoriteit op het gebied van blessurepreventie en –behandeling. In het jaar 2000 was hij de eerste arts in Limburg die in het ziekenhuis van Roermond een afdeling sportgeneeskunde oprichtte. Janssen werkte in de jaren tachtig intensief samen met prof. Harm Kuipers en promoveerde in 1989 op het onderzoek naar de gevolgen van langdurige zware sportinspanning. Hij was tevens bondscoach van de Nederlandse marathonequipe.
De informatieavond vindt plaats in Fitland XL aan de Milaanstraat 115 in Sittard.
Aanvang 19:00 uur, toegang gratis!
De avond wordt georganiseerd door Wilma Running Hardloopadviescentrum. Voor inlichtingen kunt u bellen en mailen naar [email protected] 046-870098.
Cookieinstellingen