Fortuna Sittard bekert tegen NAC Breda

In de loting om de volgende ronde van de KNVB-beker is Fortuna Sittard gekoppeld aan NAC-Breda. MVV lootte VVV Venlo en Roda JC speelt tegen Sparta Rotterdam.De wedstrijden worden in de laatste week van oktober gespeeld.

Fortuna Sittard plaatste zich woensdagavond in Amsterdam voor de volgende bekerronde na een moeizame en bizarre wedstrijd tegen hoofdklasser ASV De Dijk. Die wedstrijd stonden de Fortunezen na 15 minuten met 0-2 voor en één man meer op het veld dan de tegenstander. Toch was een verlenging uiteindelijk nodig omdat ASV in de laatste minuut gelijk wist te komen tot 4-4. In de verlenging scoorde Fortuna nog 3 keer.
De KNVB onderzoekt wat er tijdens die wedstrijd allemaal gebeurde na de wissel van De Groot voor Conneh. Supporters van De Dijk meenden Conneh te moeten begroeten met oerwoudgeluiden, waarna er op de tribune bijna rellen uitbraken tussen Fortuna Sittard supporters en aanhangers van De Dijk.