Trappers opnieuw te sterk voor LACO Eaters

Dat het een moeilijke wedstrijd zou worden was vooraf bekend, maar in de afgelopen twee wedstrijden tankte LACO Eaters Limburg met twee overwinningen het nodige vertrouwen voor de ontmoeting met Destil Trappers in Tilburg.

Dat de tegenstander LACO Eaters Limburg tot op het bot zou fileren was dan ook niet geheel de verwachting, maar het leek er in de eerste periode wel op dat dat zou gebeuren. Na 12 minuten en 25 seconden stond het immers al 6-0 voor de koploper in de eredivisie. Akim Ramoul bracht daarna in elk geval alvast een eretreffer voor Eaters op het scorebord (6-1, 13:04). Lars van Sloun verdubbelde kort voor rust de Geleense score (19:33), waarmee hij aan het einde van de eerste periode een 6-2 ruststand op het scorebord zette.
Gelukkig voor Eaters wist de ploeg in de tweede periode beter weerstand aan de Tilburgers te bieden. De marge van 4 doelpunten stond ook aan het einde van de tweede periode nog op het bord. De ruststand was inmiddels wel opgelopen tot 8-4, waarbij de doelpunten aan Geleense zijde op  naam van Jeffrey Mens (7-3, 31:55) en Akim Ramoul (35:23) werden bijgeschreven.
In de derde periode gaf Trappers opnieuw gas en liep de thuisploeg uit naar een 11-4 eindstand.
Aanstaande zondag om 19:00 uur speelt LACO Eaters Limburg thuis tegen UNIS Flyers Heerenveen. Die wedstrijd begint om 19:00 uur.